Blogin uusi alku

Blogin uusi alku

Olen ihminen, joka tykkää aloittaa alusta. Vuodenvaihteet ovat kivoja, syksyisin alkaa uusi arki. Opintoja olen aloittanut montakin kertaa. Jopa maanantait ovat uusia mahdollisuuksia. Ja nyt tämä blogi alkaa alusta.

Olen pitänyt erilaisia blogeja vuodesta 2014 lähtien ja kirjoittanut tuhansia erilaisia tekstejä blogimeiningissä. Aloitin tämän blogin kesällä ja ajattelin, että kirjoittelen vain ympäristöasioita, asiantuntijablogimeiningillä. Yhdessä teemassa pysyminen olisi ilmeisesti parempi juttu, ja blogia olisi kivempi seurata. En tiedä, onko noin, mutta minä en jaksa sellaista kirjoittaa. Minulla on niin paljon sanottavaa yhdestä sun toisesta asiasta, ja haluan ne jakaa, vaikka sitten vähän pienemmän yleisön kanssa. Enhän itsekään lue kaikista suosikkiblogeistani kaikkia tekstejä.

Olkoon tämän blogin teema siis nimensä mukaisesti Pyjaman (eli minun) päivät: kestävää elämää, ympäristöasioista, vähän ruokaa ja politiikkaa, perhettä ja ajankohtaisia aiheita. Mitä nyt sylki suuhun tuo.

Täällä takana tapahtuu nyt muutakin myllerrystä, kun siirtelen blogia palvelimelta toiselle ja joudun samalla muokkaamaan ulkoasua. Siksi siis välillä jotain hämmennystä, kuten jostain ihmeen syystä valikko tuplana…

Entä ne vanhat blogit? Ensimmäinen blogini oli Minun huisinhauska ja superjännittävä elämä. Toinen oli Arkeni harmaat helmet. Kolmas oli Pyjamapäiviä Lilyssä. Samaan aikaan aloin pitää Minä vaan kysyn -blogia ympäristöasioista. Tekemiäni kortteja löytyy vieläkin kymmenittäin Korttikorista. Sen päivittäminen hiipui, kun siirryin askarteluissani skräppäämiseen ja project lifeen. Kirjakoriin listaan ylös edelleen lukemani kirjat, lähinnä vain itseäni varten, mitään kirja-arvosteluja en jaksa kirjoitella. Lapsen lahjatoiveita synttäreitä ja joulua varten olen kerännyt yhteen blogiin. Ajattelin, että se olisi helpottanut lahjojen antajien elämää, mutta ei oikein toiminut niin kuin ajattelin.

PS. Ja mikä ihmeen Pyjama? Eräänä lukiokesänä kanadalainen tuttava ei osannut sanoa nimeäni Päivi, joten hän kutsui minua nimikirjaimilla PJ. Ja se taipui PJs eli pyjama.

2 Replies to “Blogin uusi alku”

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: